Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

YOGA


Η Γιόγκα προσφέρει, στον άνθρωπο, έναν τρόπο να αναπτύξει την ισορροπία, τον συντονισμό κινήσεων και την εστίαση στο κέντρο βάρους, τόσο στο κορμί όσο και στο νου. Ανανεώνει, αναζωογονεί, θεραπεύει το σώμα, τεντώνοντας τους μυς, τις αρθρώσεις, την σπονδυλική στήλη, τροφοδοτώντας με οξυγόνο το αίμα με την αναπνοή. Το αίμα τροφοδοτώντας με τη σειρά του με οξυγόνο όλα τα εσωτερικά όργανα περιλαμβάνοντας τα νεύρα και τους αδένες ρυθμίζοντας έτσι όλες τις λειτουργίες του οργανισμού! Επίσης μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας.
σε κάθε ηλικία και φάση της ζωή του ο καθένας μας μπορεί να παρακολουθήσει τμήματα γιόγκα,αρκεί φυσικά να το επιτρέπει ο προσωπικός γιατρός εαν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και ο δάσκαλος να είναι πιστοποιημένος και να γνωρίζει καλά τη δουλεία έχοντας εμπειρία η οποία αποκτάτε με πολλές ώρες διδασκαλίας.
γιόγκα δυναμική -γιόγκα χαλάρωσης γιόγκα για παιδιά και γιόγκα για εγκύους....ότι και αν διαλέξετε σίγουρα η διαφορά θα φανεί στα πρώτα μαθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου