Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΘEΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ/SPA(ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ)




Η σοκολατοθεραπεία, απαραίτητη πηγή ομορφιάς και ευεξίας, είναι ιδανική κατά της κυτταρίτιδας. Μια παχύρρευστη, ζεστή και νόστιμη επικάλυψη που νοιάζεται για τη σιλουέτα σας, χαϊδεύει το κορμί σας και ξυπνάει τις αισθήσεις σας, ενώ σας παρέχει αισθήσεις αγνής απόλαυσης. Το κακάο διεγείρει την παραγωγή και έκκριση ενδορφινών. Σε καθορισμένες συγκεντρώσεις, αυτές οι ουσίες είναι ικανές να ενεργοποιήσουν τη φυσική διαδικασία εξάλειψης του λίπους. Επίσης, οι ενδορφίνες λέγονται και μόρια ευτυχίας διότι ενεργοποιούν αισθήματα όπως αυτά που νιώθουμε όταν είμαστε ερωτευμένοι, διεγείρουν τις αισθήσεις κι απελευθερώνουν την ένταση. Η πολυτελής σοκολατοθεραπέια λειώνει πάνω στο δέρμα και σας βοηθά να αδυνατίσετε και να μειώσετε τις γραμμές σας, να απαλύνετε το δέρμα σας και να εξαλείψετε το στρες. 
Η σοκολατοθεραπεία είναι ουσιαστικά μασάζ με βάση τη φυσική σοκολάτα. Περιέχει λάδι σοκολάτας, βούτυρο κακάο, αιθέρια έλαια, πολυφαινόλες, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, λιποσώματα, λεκιθίνη, λάδι jojoba, καθώς και εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και κισσού. Απλώνεται κρύα ή χλιαρή στο ξηρό δέρμα, ενυδατώνοντάς το, χαρίζοντας σύσφιξη και μία μοναδική απαλότητα. Η αίσθηση της σοκολάτας και το φυσικό πλούσιο άρωμά της, δημιουργούν ευεξία και χαλάρωση, ενώ η σεροτονίνη, η ορμόνη που εκλύεται όταν μυρίζουμε ή τρώμε σοκολάτα, είναι γνωστή ως ορμόνη της ευτυχίας. 
Σας προτείνω να γευτείτε τη σοκολατοθεραπεία, ως μια ξεχωριστή και μοναδικής απόλαυσης εμπειρία. Η διαδικασία ξεκινά  καλύπτοντας ολόκληρο το σώμα με ένα μείγμα σοκολάτας και κάνοντας μασάζ - απολέπιση με απαλές αργές κινήσεις. Αφού αφαιρεθεί η σοκολάτα με ζεστές υγρές πετσέτες, ακολουθεί μια στρώση ζεστής σοκολάτας και τύλιγμα σαν σε κουκούλι. Μοναδική αίσθηση ζεστασιάς καλύπτει το σώμα. χαλαρώνουμε!Μια ενυδατική μάσκα σοκολάτας καλύπτει το πρόσωπο και ακολουθεί μασάζ. Στη συνέχεια, αφαιρούνται τα περιττά κομμάτια σοκολάτας και ακολουθεί ντους μόνο με σκέτο νερό. Στο επόμενο στάδιο, αλείφουμε το σώμα με λάδι κακάο και κάνουμε μασάζ.  Η διαδικασία της σοκολατοθεραπείας κρατά 1 ½ ώρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου